Container Cleaning

De opslag van restafval en het niet (goed) schoonmaken van afvalcontainers vormen helaas niet alleen een bron van bacteriën maar leidt ook tot onaangename geuren. Om dit te voorkomen maakt LéVos uw container(s) zeer grondig schoon. Wij gebruiken daarbij een geheel biologisch, volgens EG-richtlijnen, afbreekbaar ph-neutraal schoonmaakmiddel (op basis van Citronella-olie) zonder chemische toevoegingen. Dit biologisch afbreekbare schoonmaakmiddel zorgt er niet alleen voor dat uw container zeer grondig gereinigd wordt, maar remt tegelijkertijd de vorming van nare geurtjes. Uw container ruikt hierdoor altijd super fris.


Méér dan schoon!

Overheid of bedrijf? VVE’s of grote (zorg)instelling? Door de jarenlange ervaring in de reinigingsservice en de flexibele dienstverlening biedt LéVos diverse maatwerk oplossingen voor bedrijven. 

Het uitvegen en reinigen van cocons, het schoonhouden van de vloeren van container opstelplaatsen en het terugzetten van de containers na het reinigen in de daarvoor bestemde ruimten behoren onder andere tot de vele maatwerk mogelijkheden. Zo bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en service!