Nieuws

21-01-2019 In verband met de weersomstandigheden (temperaturen rond en onder het vriespunt) kunnen wij helaas niet uw container(s) reinigen. Dit is ter bescherming van ons apparatuur en medewerkers.
Helaas kunnen wij hier niets aan doen en is dit voor ons overmacht. De reinigingsbeurt komt te vervallen en er geldt geen vermindering van het abonnementsgeld (zie ook onze leveringsvoorwaarden)

Laten we hopen dat het van korte duur is en wij weer snel aan de slag kunnen.

 

25-05-2018 Vanaf 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. U heeft er vast al over gehoord. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel uw persoonsgegevens nog beter te beschermen. U deelt uw persoonsgegevens met ons i.v.m. aanmelding abonnement containerreiniging.
We verwerken uw persoonsgegevens zorgvuldig en willen u hier graag duidelijk over informeren. In ons privacyverklaring leggen we uit hoe we omgaan met het verwerken van uw persoonsgegevens en welke rechten u heeft.
Ons nieuwe privacyverklaring gaat in per 25 mei 2018.

Klik hier voor informatie:

Privacyverklaring LéVos

 

27-11-2017 Met ingang van 2018 is de reinigingsfrequentie van de GFT-container en Rest-container uitgebreid om zoveel mogelijk stankoverlast te voorkomen. Het nieuwe reinigingsschema van 2018 zal u in week  48 ontvangen van ons. Als u emailadres bekend is in onze administratie dan ontvangt u het schema per email anders per post.

Door stijgende materiaal- en loonkosten zijn wij helaas genoodzaakt om per 1 janauri 2018 eenmalig een geringe prijsverhoging van 3% door te berekenen. Voor de nieuwe prijzen verwijzen wij u naar het menu abonnementen.

 

19-06-2017 Wegens slechte kwaliteit en zichtbaarheid van onze bedrijfssticker op uw container zullen wij vanaf heden een nieuwe sticker aanbrengen. Deze is dan goed zichtbaar voor onze reinigers en hopelijk van betere kwaliteit. Wij hopen op uw begrip.

 

6-01-2017 Wegens vorst kunnen wij helaas vandaag niet reinigen. De wijken die voor vandaag gepland staan zullen wij verplaatsen naar vrijdag 20 januari (PMD wijk 1 en Rest Dijklint) en vrijdag 27 januari (GFT wijk 4).

 

7-12-2016 De reinigingsschema's zijn nog niet gereed, maar wordt hard aan gewerkt.
We zijn er wel uit qua onze dienstverlening containerreiniging GFT en PMD 2017. U kunt uw GFT-container 20 x per jaar laten reinigen (volgens schema) en/of 12 x per jaar uw PMD-container (volgens schema). Voor de burgers die aan de IJsseldijk (binnen- en buitendijks) wonen en de Waalsingel zal uiteraard hetzelfde gelden voor de restafvalcontainer (20 x per jaar volgens schema).

 

1-12-2016 Update betreffende het reinigen van container(s) in 2017. Op dit moment zijn wij druk in de weer met het samenstellen van het reinigingsschema van de GFT-container. Het tarief voor het reinigen van de GFT container zal niet gewijzigd worden, wel de frequentie. Wij zullen 20 x per jaar reinigen volgens schema. Ook willen wij een extra dienst aan gaan bieden, het reinigen van de PMD container. Wij wachten op dit moment op een antwoord van NV MAK of de frequentie van de lediging PMD aangepast gaat worden in 2017. Wij houden u op de hoogte.

 

25-10-2016 Update betreffende het nieuwe afvalinzameling (zie https://www.krimpenaandenijssel.nl/sorteren). Op dit moment zijn er bijna 3 fases voorbij. In de 1e fase zijn er containers uitgezet met de tekst GFT op de deksel op de GFT container, maar inmiddels in de fase 2 en 3 zijn er ook herbruikbare containers uitgezet. Op deze deksel staat niet GFT maar de tekst Restafval. Daarboven staat de tekst gemeente Krimpen aan den IJssel.
Wilt u onze reinigingssticker boven deze tekst plakken (gemeente Krimpen aan den IJssel)?

 

23-09-2016 Na een week ervaring met het beplakken van de nieuwe GFT containers zijn we tot de volgende conclusie gekomen. Helaas is er totaal geen overzicht/planning van het uitzetten van de containers, waardoor wij continu rondjes aan het rijden zijn in de wijk(en). Dit vergt veel tijd. We hebben nu besloten dat wij met ingang van heden de klanten persoonlijk een brief bezorgen met daarin de nieuwe sticker en plakinstructie. Uiteraard doen wij dit per fase. Wij hopen op uw medewerking, want let op! als uw container niet is voorzien van de sticker zal hij ook niet gereinigd worden.