Reinigingsschema 2021

Wilt u weten wanneer uw container wordt gereinigd? Of heeft u een nieuwe container en mist u nu een sticker. Laat het ons weten!

Klik hier

Nieuw! Per April 2021

Woont u in Lekkerkerk of Krimpen ad Lek en wilt u ook een schone GFT-container? Vanaf april 2021 zijn wij daar ook actief. Meld u nu aan!

Klik hier

Welkom op de site van LéVos

LéVos staat garant voor méér dan schoon, omdat we met betrokken professionals en met geavanceerd ingerichte vrachtwagens onze opdrachtgevers, zakelijk en particulier, elke dag weer, de beste service verlenen; met oog voor detail en betrokkenheid bij maatschappij en milieu.

 

Sinds 1994 reinigen wij met speciaal ingerichte vrachtwagens Rest- en GFT-containers op een milieuvriendelijke manier in de gemeenten Krimpen aan den IJssel, Schoonhoven en omstreken.

Sinds 2013 kan iedereen bij ons terecht voor terrasreiniging.  Met deze nieuwe dienst is LéVos het adres om uw terras of entree te laten reinigen. Of het nu gaat om stenen tegels of houten vlonders, met een professionele uitrusting zorgen we dat uw terras er weer als nieuw uitziet

Na het behalen van het diploma vakopleiding Gevelonderhoud in 2014 biedt LéVos u nu ook gevelreiniging aan. Na het beoordelen van de vervuiling van uw gevel kunnen wij u 2 manieren van reiniging aanbieden, reiniging d.m.v. water (matige vervuiling) of reiniging d.m.v. zandstralen (zeer vervuild). U zult versteld staan hoe uw gevel weer opknapt.